ANTALYA / KEMER - Beldibi Ortaokulu

Nis

ilçe geneli akıl ve zeka oyunları turnuvasında Mert Batman,Kasım Afşin ve Eren Yeşilkanat isimli öğrencilerimiz oynadığı oyunlarda ikincilik hakkı kazandı.

18Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Yapıldı

Ock

Masa Tenisinde Antalya İl 1.si Olan Öğrencilerimizi, Emeği Geçen Öğretmenlerimizi ve Okul Müdürümüz Erol Öztürk'ü Tebrik Ediyoruz.

Ock

Okulumuz 8A Sınıfı öğrencisi Arif AKBAŞ Karate Turnuvasında Antalya İl 3.sü olmuştur.Tebrik ediyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.Yılı Coşkuyla Kutlandı

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.Yılı Coşkuyla Kutlandı

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Salih KAYGUSUZ ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Semra BEKAR Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Salih KAYGUSUZ ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Semra BEKAR'ın Katılımlarıyla okulumuz zeka ve akıl oyunları sınıfının açılışı gerçekeştirildi.

Ock

Okulumuzda,İç İşleri Bakanlığı'nın En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi adı altında,Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından video gösterimli sunum yapılmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü okul kurucu müdürümüz Hikmet BEKTAŞ'ın ve mülki amirlerimizin katılımıyla kutladık.Törende görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda LGS Sınav Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

May

Kemer Göç İdaresi Müdürü Ahenk Projesi Kapsamında Düzenlenen Kariyer Günü Etkinliği İle 8.Sınıf Öğrencilerimizi Bilgilendirdi